lightscape-nwnGoOekc40-unsplash.jpg

Omstilling og utvikling krever markedsføring og 

kommunikasjon. BBH Agency er rådgivning og gjennomføring satt sammen for reiselivets behov.

HVA LEVERER BBH AGENCY?

Grunnlaget for å markedsføre effektivt og med gode resultater - uansett om dere er små eller store, godt etablerte eller en oppstarts-virksomhet.

Fordi det å bygge en sterk digital tilstedeværelse er å bygge stein på stein over tid... i mot-setning til det mange tror; at det er ren magi.

Vi må legge til rette for å bruke ressursene riktig - på rett sted til rett tid - der sluttkunde nås gjennom et sett samkjørte kanaler

Eksempler på leveranser: Design, logo, web-sider, content - kommunikasjon gjennom hele kundereisen - sosiale medier innholdsproduksjon

1

STRATEGI. HVA ER DERE FOR HVEM?

2

DIGITALE LØSNINGER

3

ÅRSPLANER OG KAMPANJER

4

GJENNOMFØRING OG PRODUKSJON

Reiselivet trenger en kommunikasjonens

Muhammad Ali

"Fly like a butterfly, sting like a bee", sa tidenes største tungvekstbokser om seg selv. Fly lett og slå fort, slå så det merkes. Men gjør det med kraften til en tungvekter. Det er holdningen vi har på vegne av reiselivet.

Tunge årsplaner suppleres med kjappe støt for optimering.

Vi må takle de korte og impulsive kjøpsprosessene og samtidig kunne påvirke de langsomme kjøpsprosessene, de som kan gå over et til to år.

POS, agenter, OTA, landingssider og direktesalg skal brukes med samlet kraft fra SOME, PR, betalt kommunikasjon, inbound og en til en kommunikasjon så smidig som vi krever det. 

Alle bransjer mener de er unike. Jeg har erfaring fra de fleste -
og vet at reiseliv har helt spesielle utfordringer

Jeg har jobbet i reklame, design og merkevare rådgivning i omtrent 25 år. Gjennom de årene har jeg jobbet med de fleste bransjer, både nasjonalt og internasjonalt. Alle mener selv de er unike, men bare noen ytterst få bransjer er det. Reiseliv er en av dem. Ikke la dere bli behandlet som om dere er noe annet. "Fly like a butterfly, sting like a bee".

"Content is king"

Innhold til sosiale medier, nettsider og nyhetsbrev - presentasjonsinnhold for produkter, innsalg og intern opplæring. BBH leverer tekst, foto og video.

BBH er leverandør av innhold som er basert på et strategisk grunnlag og med sikte på å oppnå bedre resultater - fra merkevarebygging til "call to action" og konvertering. Vi bruker en oppbygging som både er søkeords optimalisert og tilrettelagt for organiske søk, men samtidig skape forskjeller, identitet og unikhet.  

Hvem er i nettverket til BBH Agency?

Test oss, så får du se hva vi byr på. Vi setter sammen nettverket tilpasset den enkelte oppdragsgivers behov og budsjetter. Vårt mål er å være smidige og kostnadseffektive - samtidig som vi vil ha det moro, være de beste partnere og skape resultater i samspill med oppdragsgiver.  Nettverket dekker tjenester innenfor de viktigste disipliner.

© 2021 by BBH Breen Bricaud Holst Hansen AS.